Benyt MobilePay i danske dagligvare butikker


Mens Apples egen betalingsløsning, ApplePay endnu ikke er nået til Danmark, så er Danske bank nu klar med et godt alternativ. Mobilepay som adskillige tusinde danskere brugere til at overføre penge imellem hinanden, bliver nu også et godkendt betalingsmiddel i Dansk supermarkeds butikker. Efter en forsøgsperiode i udvalgte butikker i blandt andet Århus, forventer Danske Bank at det vil blive muligt at bruge MobilPay som betalingsløsning i alle Dansk Supermarkeds 566 Føtex-, Bilka-, Salling- og Netto-butikker. Det oplyser Danske Bank på DanskeBank.dk
Løsningen vil være tilgængelig på både iPhone, Windows og Android smartphones

Relaterede artikler

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>