Opdater din iphone og ipad til iOS 8.2 1


Apple har nu frigivet iOS ‘8.2’ (styresystem) til iphone og iPad. Opdateringen vil ikke gøre noget drastisk ved hverken udseende eller funktionalitet, men retter en lang række fejl og styrker stabiliteten på din iPhone og iPad.
Desuden vil personer med en iPhone 5 eller nyere opdage at der er føjet et ekstra ikon til skrivebordet, efter endt opdatering – Det er en Apple Watch app. Ligesom med podcast, safari, itunes og flere andre, er det ikke mulig at slette Apple Watch app’en. For alle som ikke har et Apple Watch og ikke har planer om at få det, kan det bedst beskrives som en irriterende reklame man ikke kan slippe af med og det er bestemt ikke et særligt tiltalende træk fra Apples side. Hvis du bliver træt af at se på ikonet, er det eneste du officielt kan gøre, at lægge det ind i en mappe. En stor del af iphone brugere har allerede en mappe til apps de ikke bruger og for manges vedkommende vil Apple Watch app’en nok også ende der. Der er dog faktisk et lille trick man kan foretage, hvis man ønsker at fjerne app-ikonet helt fra sin iphone eller ipad. Det fjerner ikke selve App’en, men gør ikonet usynligt indtil næste gang du genstarter din iPhone.

Et plus ved denne opdatering er at Apple er blevet bedre til at optimere den plads iOS skal bruge. Det betyder at du faktisk vil opleve at få en smule mere ledig plads til musik og dokumenter mm., end du havde før opdateringen.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

One thought on “Opdater din iphone og ipad til iOS 8.2